Προσφορές για "5* Domotel Xenia Volos"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "5* Domotel Xenia Volos". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο.

5* Domotel Xenia Volos

Βουνό ή θάλασσα; Πόλη ή φύση; Δεν χρειάζεται να επιλέξετε! Τα έχετε όλα, σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Καλωσήρθατε στα πέντε αστέρια του Domotel Xenia Volos.

Στην καλύτερη θέση, στην παραλία του Βόλου, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ένα από τα καλύτερα δείγματα της ελληνικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα, δηλώνοντας ξεκάθαρα κι εξ αρχής την ταυτότητά του: πρόκειται για ένα πολυτελές ορμητήριο για περίπατο στην πόλη και εκδρομές στο βουνό, τις παραλίες και τα νησιά. H αίσθηση της απλόχερης άνεσης, της ευγένειας και της λιτής κομψότητας ξεκινάει από την υποδοχή και είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του Domotel Xenia Volos.

Στο Open Kitchen εστιατόριο του Domotel Xenia Volos, θα απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις και gourmet προτάσεις του Σεφ μας- η κουζίνα είναι ανοιχτή και η δημιουργία των πιάτων γίνεται μπροστά στα μάτια σας. Μεσογειακά αρώματα "μεταμορφώνονται" σε gourmet παρουσιάσεις, πάντα με την προσεγμένη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

To Domotel Elxis Spa αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και ευεξία. Ειδικές θεραπείες και προϊόντα με την διάσημη υπογραφή του Bruno Vassari εμπνευσμένα από φυσικά αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και λουλουδιών αλλά και μία μοναδική θεραπεία με κρασί, σας περιμένουν ν΄ανακαλύψετε εκ νέου την νεότητα του δέρματός σας. Το Elxis Spa στο Domotel Xenia Volos έχει δημιουργήσει ειδικές θεραπείες με μεσογειακό αρωμα που αναζωογονούν πλήρως τις αισθήσεις σας, επανεκκινώντας το σώμα και την ψυχή σας. Στο Domotel Elxis Spa οι θυσαυροί της γης και της θάλλασας βρίσκονται στην υπηρεσία της δικής σας ευεξίας.

ΜΗΤΕ: 0726K015A0193500