Προσφορές για "5* Garden City Resort"

Garden City Resort, Καλαμάτα

5* Garden City Resort

Καλαμάτα

από 75 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Deluxe Single Room

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

5* Garden City Resort

Το ξεχωριστό, ολοκαίνουργιο, Boutique ξενοδοχείο σας περιμένει στο κέντρο της Καλαμάτας. Περιβάλλεται από ένα μαγευτικό γεμάτο πράσινο περιβάλλον όπου και στεγάζεται το καινούργιο πολυτελές ξενοδοχείο 25 δωματίων. Η κομψή του πρόσοψη κρύβει μια πολύχρωμη εσωτερική αρχιτεκτονική με μοντέρνα δωμάτια με χαρακτηριστικό τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα παράθυρα και μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και ταπετσαριών που κυριαρχούν σε κάθε δωμάτιο.

Ένας ευρύχωρος και ήρεμος εξωτερικός κήπος οδηγεί στο εστιατόριο Saffron, το οποίο σίγουρα θα γίνει must στην πόλη. Η εξαιρετική παρουσίαση, η εκλεπτυσμένη εξυπηρέτηση, η εκτεταμένη λίστα κρασιών και η υψηλή ποιότητα μαζί με την συνεχή επιδίωξη της τελειότητας εγγυόνται μια εξαιρετικά πολυτελή εμπειρία γαστρονομίας.

Στο υπόγειο, σε περιβάλλον με βάση το μάρμαρο, το Oinothera SPA και οι πολυχώροι του σας περιμένουν προκειμένου να σας παρέχουν εκτεταμένες, πολυτελείς θεραπείες με μοναδικό σκοπό την χαλάρωση του κάθε επισκέπτη. Το σύγχρονο γυμναστήριο και οι πλούσιες επιλογές μασάζ του Oinothera spa αποτελούν μια πραγματική αστική όαση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικό περιβάλλοντα χώρο πισίνας με καταρράκτη και κήπο.

Επίσης παρέχει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και δωρεάν χρήση ποδηλάτων.