Προσφορές για "5* Limneon Resort & Spa"

Limneon Resort & Spa, Καστοριά

5* Limneon Resort & Spa

Καστοριά

από 66 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Standard Double Room with Garden View

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

5* Limneon Resort & Spa

Το Limneon Resort & Spa βρίσκεται σε μια όμορφη έκταση 22 στρεμμάτων και προσφέρει σουίτες και δωμάτια με θέα στη λίμνη. Το συγκρότημα αποτελείται από 2 κτήρια, το Limneon Crystal και το Limneon Golden.

Με φόντο την υπέροχη φυσική ομορφιά της λίμνης της Καστοριάς, το Noufaro Spa καλωσορίζει όλους τους επισκέπτες του σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και αρμονίας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας από τον πλούσιο μπουφέ αμερικανικού πρωινού που σερβίρεται στο εστιατόριο Orizontes, καθώς ο ήλιος ανατέλλει μέσα από τη λίμνη Ορεστιάδα.

Στο a la carte Cherry All Day Bar - Restaurant μπορείτε να απολαύσετε πρωτότυπα και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και νόστιμα εδέσματα, σε ένα περιβάλλον με εξαιρετικό γούστο και έξυπνους συνδυασμούς του λευκού με το μαύρο.

Στο Limneon Resort & Spa, οι εξωτερικές πισίνες συνδέονται με καταρράκτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εσωτερική πισίνα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δροσερές γρανίτες και ελαφριά γεύματα στο μπαρ της πισίνας, δίπλα στον κήπο.