Προσφορές για "4* Emotions Country Resort Karpenisi"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Emotions Country Resort Karpenisi". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.

4* Emotions Country Resort Karpenisi

Σας καλωσορίζουμε στο Emotions Country Resort, ένα μικρό στολίδι της Ευρυτανίας, που με το φιλικό του περιβάλλον, σας προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για αποδράσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Διαθέτει μοναδική θέα και περιβάλλον που θα μαγέψει τις αισθήσεις και θα ξεκουράσει το νου σας, προσφέροντάς σας παράλληλα μια πλειάδα δυνατοτήτων για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον πολύτιμο χρόνο σας. Αποδράστε από το άγχος της καθημερινότητας και απολαύστε σε ένα ήρεμο, πολυτελές περιβάλλον, τις σύγχρονες ανέσεις ενός mountain resort και ζήστε στιγμές μοναδικής χαλάρωσης.

Το Emotions Country Resort βρίσκεται στο χωριό Βουτύρο (ή Βουτύρου). Το Βουτύρο απέχει 7 χλμ. από το κέντρο του Καρπενησίου και είναι ένα γραφικό, καλοδιατηρημένο Ευρυτανικό χωριουδάκι με πολύ λίγους μόνιμους κατοίκους, εξαιρετικά αναπτυγμένη όμως τουριστική κίνηση, λόγω των ενοικιαζόμενων δωματίων και των παραδοσιακών ταβερνών που δίνουν πραγματικά ατελείωτες ώρες απόλαυσης σε όποιον τα προτιμήσει.

Το χωριό βρίσκεται στα 810μ. υψόμετρο, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και διαθέτει όμορφα πέτρινα σπίτια, πλούσια παραγωγή οπωρικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.

Σημείο αναφοράς για το Βουτύρο, είναι η μεγαλόπρεπη και βυζαντινόρρυθμη εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (του 1926) δίπλα στη λιθόστρωτη κεντρική πλατεία. Μάλιστα, η Αγία Παρασκευή είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος εκκλησία όλου του νομού! Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει το γάργαρο νερό που αναβρύζει μέσα από τα έγκατα της γης από την πανέμορφη πέτρινη βρυσούλα, χορταστικό, για να δροσίσει το διψασμένο επισκέπτη.

Από το Βουτύρο, για όσους διαθέτουν τζιπ ή μηχανή εντούρο, υπάρχει χωματόδρομος μήκους 3,5 χλμ. που οδηγεί στο χωριό Νόστιμο. Το χειμώνα βέβαια ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος, ειδικά αν έχει χιονίσει, αλλά τους ανοιξιάτικους μήνες χαρίζει, παρά το μικρό του μήκος, μια όμορφη - εκτός δρόμου - διαδρομή διασχίζοντας το πανέμορφο ελατοδάσος. Για να την ακολουθήσουμε, συνεχίζουμε μετά την κεντρική πλατεία του χωριού και σε όταν βρεθούμε στη διασταύρωση, ακολουθούμε τον αριστερό δρόμο.

Η τοποθεσία που είναι χτισμένο το Emotions Country Resort είναι περιτριγυρισμένη από ελατοσκεπείς πλαγιές σε μια αποθέωση του πράσινου. Αυτό που μένει πάντως σε κάθε επισκέπτη είναι η ομορφιά και η φιλοξενία που προσφέρει.

Το Emotions Country Resort απέχει από:

  • Αθήνα 287 χλμ.
  • Θεσσαλονίκη 368 χλμ.
  • Καρπενήσι 7 χλμ.
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου 20 χλμ.

Βουτύρο, Καρπενήσι