Προσφορές για "Kefalonian Luxury Villas"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Kefalonian Luxury Villas". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ / Κεφαλονιά.

Kefalonian Luxury Villas

Ως εναλλακτική επιλογή από τα δίκλινα δωμάτια ξενοδοχείου, το Kefalonian Luxury Villas διατηρεί την ευελιξία, την αξία για τα χρήματα και την αυθεντική κεφαλλονική ομορφιά. Έτσι, αν θέλετε με την οικογένεια ή με παρέα φίλων να περάσετε μια ρομαντική απόδραση, ελάτε μαζί μας!

Οι μονάδες περιλαμβάνουν καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Υπάρχει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλες οι βίλες έχουν κήπο, ενώ δύο από τις βίλες παρέχουν εποχική εξωτερική πισίνα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το νησί της Κεφαλονιάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη της Ελλάδας, με 237 χιλιόμετρα αμμώδους και προσβάσιμης ακτής και το πιο εντυπωσιακό τοπίο. Είμαστε υπερήφανοι για τις εξωτικές παραλίες του νησιού μας και έχουμε ανταμειφθεί με τη Γαλάζια Σημαία για την καθαριότητα τους. Στα πολυάριθμα χωριά της Κεφαλονιάς έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την παραδοσιακή ιωνική αρχιτεκτονική, να βιώσετε τη φιλικότητα και τη φιλοξενία των ντόπιων και να απολαύσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που προσφέρονται. Η Κεφαλονιά είναι ένα παραδεισένιο νησί στη μέση του Ιονίου Πελάγους, που σας καλεί να την ανακαλύψετε και να ζήσετε την περιπέτεια σας. Το ταξίδι ξεκινά εδώ!