Προσφορές για "3* Palladion Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Palladion Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αργολίδα / Ναύπλιο.

3* Palladion Hotel

To Ξενοδοχείο Palladion Boutique βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Άργους , στο Άργος που ανανεώνεται και αναβιώνει μνήμες αρχοντιάς, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτισμική του κληρονομιά.

Το ξενοδοχείο Palladion Boutique στο Άργος είναι ριζικά ανακαινισμένο, συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με την ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας στον επισκέπτη την απλότητα του χθες με τις σύγχρονες απαιτήσεις του σήμερα. Τα 10 πολυτελή δωμάτια το καθένα με ιδιαίτερη διαρρύθμιση είναι έτοιμα να σας προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και χαλάρωση , παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την Παλλάδα Αθηνά, το αγαλματίδιο της Αθηνάς που προστάτευε την πόλη που το είχε στην κατοχή της.

Ενταγμένο στρατηγικά στο κέντρο της πόλης, στο Άργος, με ιστορία άνω των 5000 χρόνων και σε απόσταση αναπνοής από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο και τον αρχαιολογικό θησαυρό των Μυκηνών, δημιουργήθηκε για να συνδυάσει την εμπειρία της ξενοδοχειακής φιλοξενίας.

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενουμένων μας, με τρόπο ζεστό και άμεσο, παρέχοντας υποδειγματική φιλοξενία.

Η φροντίδα, το χαμόγελο μας και το έμπειρο προσωπικό μας σας περιμένουν για μια αξέχαστη διαμονή, στο Άργος, στον φιλικό και σύγχρονο χώρο μας, κάνοντας την ξενοδοχειακή φιλοξενία ….τέχνη.