Προσφορές για "ViP Suite 4 Season"

ViP Suite 4 Season, Αράχωβα

ViP Suite 4 Season

Αράχωβα

από 101 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Double Suite

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

ViP Suite 4 Season

Μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, το ViP Suite και δυνατότητα φιλοξενίας τουλάχιστον 20 ατόμων, εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής του και την απρόσκοπτη πανοραμική θέα του.

Χτισμένo σε κομβικό σημείο, δίπλα στον περιφερειακό δρόμο που οδηγεί στους Δελφούς, στο Λιβάδι και στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, με εύκολη και γρήγορη έξοδο προς την εθνική οδό, σε απόσταση μόλις 80 μέτρων με τα πόδια από φημισμένες παραδοσιακές ταβέρνες (Καπλάνη, Παναγιώτας, κ.ά.) και στην αγορά (Supermarket, καταστήματα, κ.ά), το ViP Suite χωρίζεται σε τέσσερεις ανεξάρτητες, πολυτελείς σουίτες που χαρακτηρίζονται από τις ανέσεις τους, τους ζεστούς χώρους τους και το προσεγμένο τους φινίρισμα με λεπτομέρειες πέτρας, ξύλου και με προσεγμένα ξύλινα παραδοσιακά ταβάνια στο εσωτερικό τους .

Oι σουίτες προσφέρουν αίσθηση σπιτικής θαλπωρής και διαμονή με χαρακτηριστική άνεση και λογικό κόστος. Η εξαιρετική του θέση στην καρδιά της Αράχωβας δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μετακινούνται εύκολα, με τα πόδια, χωρίς την προβληματική χρήση μεταφορικού μέσου.