Προσφορές για "Nefeles Suites"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Nefeles Suites". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αρκαδία / Βυτίνα / Ορεινή Αρκαδία.

Nefeles Suites

Στο ελατόβουνο Μαίναλο με τα φωτεινά διάφωτα δάση του και τον ανάλαφρο αέρα του υπάρχει μια Αρχαία, μια Ποιητική Αρκαδία με όμορφη φύση, ήμερες θεότητες, άδολη ζωή, ειδυλλιακό έρωτα, απλή μουσική, ευτυχία και μακαριότητα.

Μέσα σε αυτό το μυσταγωγικό τοπίο ξεπροβάλει το Nefeles Mainalon Resort, ένα all-suites boutique ξενοδοχείο.  Προνομιακά χτισμένο στις παρυφές του Μαινάλου, αποτελεί ένα γαλήνιο καταφύγιο που συνδυάζει αρμονικά την διακριτική πολυτέλεια με την αναζωογονητική αύρα του βουνού.

Χτισμένο χρησιμοποιώντας πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα εντάσσεται στον χώρο σαν προέκταση του φυσικού τοπίου ανάμεσα στις πλαγιές του βουνού και τα έλατα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση του οικισμού.  Δημιουργημένο με φιλοδοξία να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες, μέσα από τον ιδανικό συνδυασμό εξωτερικών δραστηριοτήτων και εξερεύνησης της περιοχής, με την άνεση των ευρύχωρων σουιτών αλλά και την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Είτε πρόκειται για ρομαντικές αποδράσεις είτε για οικογενειακές διακοπές το Nefeles Mainalon Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.  Με σουίτες διακοσμημένες σε country style και γήινους τόνους, διαμορφωμένες για να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις.  Απολαύστε την ξένοιαστη ατμόσφαιρα χαλαρώνοντας στο ευρύχωρο σαλόνι σας με αναμμένο το τζάκι.  Αφήστε τον νου σας να ταξιδέψει όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με το θέαμα του έναστρου ουρανού από την βεράντα σας έχοντας τα έλατα σε απόσταση αναπνοής.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, δροσερού καθαρού αέρα και αφήστε πίσω το θόρυβο της πόλης. Σε ένα τοπίο αλπικής ομορφιάς, στο χωριό Καρδαράς που βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό Οστρακίνα του Μαινάλου και μιάμιση ώρα από την Αθήνα, θα συναντήσετε το υπέροχο Nefeles Mainalon Resort.  Σε απόσταση πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο βρίσκεται το όμορφο και ιστορικό κεφαλοχώρι, Λεβίδι ενώ η Βυτίνα απέχει εικοσιπέντε λεπτά.  

 

Καρδαράς, Αρκαδία