Προσφορές για "3* Fedriades Delphi Hotel"

Fedriades Delphi Hotel, Δελφοί

3* Fedriades Delphi Hotel

Δελφοί

από 55 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Economy Twin Room

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

3* Fedriades Delphi Hotel

Το Ξενοδοχείο «Φαιδριάδες Δελφοί», βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Δελφών, μόλις 400 μέτρα από Αρχαιολογικούς Χώρους και το Μουσείο. Διαθέτει εκπληκτική Θέα στην κοιλάδα του Πλειστού με τον ελαιώνα και τον Κορινθιακό κόλπο, πλούσιους κοινόχρηστους χώρους, Σαλόνια, Πέτρινο Τζάκι, Τραπεζαρία, Χώρο επιτραπέζιων παιχνιδιών, διάθεση projector για προβολές-παρουσιάσεις, Δωρεάν Wi-Fi και χρήση Computer.

Τα 24 καλόγουστα Δωμάτια & Suites, διαθέτουν Coco-Μat Στρώματα, Ψυγείο, Δορυφορική Επίπεδη ΤV, A/C, Safe-boxes, Σεσουάρ, Μπαλκόνι κτλ

Υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε εστιατόρια-ταβέρνες, café, καταστήματα. Ο σταθμός λεωφορείων ΚΤΕΛ, ΤΑΧΙ είναι στα 200 μέτρα.

Είναι ιδανικό για κάθε εποχή. Κάνοντας βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχοβα στα 8χλμ, Επτάλοφο, SKI στον Παρνασσό, χαζεύοντας ανέμελα στο όμορφο Γαλαξίδι, κάνοντας μπάνιο στην Ιτέα - πεζοπορία σε Παρνασσό και Γκιώνα- και εξερευνώντας τόσα άλλα λιγότερο γνωστά και γνήσια μέρη της Φωκίδας. Για τους μυημένους γιατί όχι παίρνοντας «ενέργεια» από το Δελφικό Μαντείο !

Η θαυμάσια τοποθεσία σε συνδυασμό με το εξατομικευμένο και επαγγελματικό service σας εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή στον « Ομφαλό της Γης». Σίγουρα θα μας επισκεφτείτε και πάλι στο μέλλον..