Προσφορές για "3* Aegli Hotel Volos"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Aegli Hotel Volos". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο.

3* Aegli Hotel Volos

Το ξενοδοχείο "Αίγλη" είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του Βόλου. Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, στο κέντρο, μπροστά στην παραλία,  αποτελεί μία διαχρονική πρόταση διαμονής στην πόλη του Βόλου.

Το ξενοδοχείο "Αίγλη" βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση  της πόλης, με μοναδική θέα στο λιμάνι του Βόλου. Με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και την αισθητική όλων των χώρων, φροντίζουμε για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα φιλικό, μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 75 δωμάτια, εκ των οποίων 6  πολυτελείς σουίτες, τα οποία έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2002 και το 2011 και είναι εξοπλισμένα με ατομικό μπάνιο με πιστολάκι μαλλιών, κεντρική θέρμανση, ατομικό κλιματισμό, τηλεόραση, δορυφορική τηλεόραση, mini-bar και όλα τα είδη προσωπικής χρήσης.

Ξεκινήστε την ήμερα σας παίρνοντας το πρωινό σας στον αμερικανικού τύπου μπουφέ η πίνοντας τον καφέ σας στο snack bar του ξενοδοχείου σε απόσταση αναπνοής από τον Παγασητικό κόλπο. Το πολύγλωσσο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.