Προσφορές για "4* Pylaia Boutique Hotel & Spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Pylaia Boutique Hotel & Spa". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Αστυπάλαια.

4* Pylaia Boutique Hotel & Spa

Το Pylaia Boutique Hotel πήρε το όνομά του από το παλιό προσωνύμιο του νησιού της Αστυπάλαιας. Σύμφωνα με ιστορικές καταγραφές, οι ντόπιοι αποκαλούσαν το νησί της Αστυπάλαιας «Πυλαία» λόγω της μορφολογίας του, δηλαδή τους πολλούς όρμους που έχει το νησί, γνωστές και ως Πύλες.

Βρίσκεται στην πανέμορφη γραφική Χώρα της Αστυπάλαιας, μόλις 200 μέτρα από την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζουν και διασώζονται σε διάταξη στη κορυφογραμμή οι 9 αλευρόμυλοι. Είναι κτισμένο σε μια πλαγιά και σε έκταση 2 στρεμμάτων, με πανοραμική θέα προς το Αιγαίο, και τους όρμους Αιχυλή, Άγιος Κωνσταντίνος, Πάπου και Τζανάκι. Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων βρίσκεται μια από τις ομορφότερες και πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, το Λιβάδι.

Είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστυπαλίτικη αρχιτεκτονική, ενώ το ύφος του είναι απόλυτα αφαιρετικό και μοντέρνο, με την κυριαρχία των ενιαίων χώρων και του λευκού στοιχείου. Η άνεση, η λειτουργικότητα, η διακριτικότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της φιλοξενίας όλων των επισκεπτών. Το ξενοδοχείο απαρτίζεται απο το κεντρικό κτίριο που φιλοξενεί τις βασικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις (reception, τουριστικό κατάστημα, Plori Bar Restaurant, γυμναστήριο) και 5 μικρότερα κτίρια δύο ορόφων όπου στεγάζονται συνολικά 26 πολυτελή δωμάτια και σουίτες.

Επιπλέον, ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στο σεβασμό του περιβάλλοντος αλλά και στην αρμονική ένταξη του συγκροτήματος στο τοπίο. Χρησιμοποιήθηκαν οικεία υλικά, όπως ξύλο, καραβόπανο και λευκό χαλίκι για σκίαση και θερμομόνωση ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση ενέργειας. Στοιχείο της αρχιτεκτονικής είναι η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, ώστε κάθε χώρος και δωμάτιο να είναι άνετος χωρίς χρήση ηλεκτρισμού. Επίσης, με προσοχή ανακυκλώνονται στερεά και υγρά απορρίματα, ενώ στον καθαρισμό χρησιμοποιούνται πάντα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.