Προσφορές για "4* Louis Kerkyra Golf"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Louis Kerkyra Golf". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ / Κέρκυρα.

4* Louis Kerkyra Golf

Κτισμένο μέσα σε πανέμορφα διαμορφωμένους κήπους και αντίκρυ στη ήρεμη θάλασσα της Μεσογείου στην όμορφη Κέρκυρα, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων Louis Tui Family Life Kerkyra Golf σας προσκαλεί να περάσετε αξέχαστες διακοπές στη Κέρκυρα.

Εξερευνείστε τα 95 στρέμματα πράσινου και απολαύστε τη κομψότητα του ξενοδοχείου μας δοκιμάζοντας όλες τις ανέσεις από τους χώρους για ιδιωτικές συναντήσεις έως τα κομψά του δωμάτια, εστιατόρια και μπαρ.

Κατά το 2013 ανακαινίστηκαν πλήρως όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου καθώς επίσης και τη δημιουργία μιας νέας πισίνας με διάφορα χαρακτηριστικά spa επιφάνειας 524 τ.μ. Επιπλέον την κατασκευή και εγκατάσταση συρόμενων θυρών για τη δημιουργία 11 ακόμα οικογενειακών δωματίων με χώρισμα και την αντικατάσταση όλων των κρεβατιών (στρωμάτων).

To Family Life Kerkyra Golf κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στη κατηγορία καλύτερο οικογενειακό Resort στα βραβεία Greek Hospitality 2018. Επίσης Βραβείο Traveler‘ s Choice Awards από το Trip Advisor όπου κατατάχθηκε 20ο καλύτερο ALL INCLUSIVE Resort στην Ευρώπη, Βραβείο Traveler‘s από το Trip Advisor όπου κατατάχθηκε 9ο ανάμεσα σε 25 καλύτερα ξενοδοχεία στη Ελλάδα για οικογένειες το 2017 και το 2018, 23ο καλύτερο ξενοδοχείο AL INCLUSIVE στην Ευρώπη για το 2017, Βραβείο από το Holiday Check το 2017 και το 2018. Πιστοποιητικό Αριστείας από το Trip Advisor το 2016. Επίσης έχει λάβει το πιστοποιητικό Gold Travelife.

ΜΗΤΕ: 0829K014A0028600

Αλυκές Ποταμού,
Κέρκυρα