Προσφορές για "Mathios Luxury Homes"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Mathios Luxury Homes". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Σαντορίνη.

Mathios Luxury Homes

Καλώς ήρθατε στο Mathios Luxury Homes σε ένα συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών που βρίσκεται στο παγκοσμίως γνωστό νησί τη Σαντορίνη κάτω από μεσαιωνικό κάστρο όπου σχηματίζεται ο οικισμός «Ακρωτήρι». Εδώ δημιουργήσαμε 4 υπέροχες βίλες, μια superior βίλα και τρεις ακόμα πολυτελείς βίλες.

Οι μοναδικές βίλες μας βρίσκονται στην νότια πλευρά της Σαντορίνης, μια περιοχή πλημμυρισμένη από ιστορία.

Περπατώντας μπορούμε να επισκεφτούμε τον προϊστορικό οικισμό – πόλη «Ακρωτήρι» η οποία έφθασε στο αποκορύφωμα της ακμής τον 14ο αιώνα π.Χ. και η οποία σκεπάστηκε από τέφρα κατά την ιστορική έκρηξη του ηφαιστείου, μένοντας κρυμμένη μέχρι τις ημέρες μας, οπότε και μας την αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη, αποδίδοντάς την μας άθικτη.

Ακόμη, λίγα βήματα πιο πάνω, βρίσκετε το Βενετσιάνικο καστέλι. Ένα υπέροχης τεχνικής και απαράμιλλης θέας κάστρο το οποίο δεσπόζει στην περιοχή. Χτίστηκε τον 13ο αιώνα από τους Ενετούς, οι οποίοι ήθελαν να ελέγχουν το σύνολο τής εύφορης γεωγραφικής ζώνης της νότιας Θήρας, καθώς & όλες τις θάλασσες που την περιβάλουν.

Περπατώντας μέσα από τα σοκάκια του μεσαιωνικού οικισμού, απολαμβάνεται την διατηρητέα αρχιτεκτονική του, καθώς και την γαλήνη του τόπου. Απολαύστε τοπικές αλλά και σύγχρονες γεύσεις στις παραδοσιακές ταβέρνες που βρίσκονται ολόγυρα.

Ακρωτήρι,
Σαντορίνη