Προσφορές για "Acrotel Athena Villas"

Acrotel Athena Villas, Ακτή Ελιάς - Σιθωνία, Χαλκιδική

Acrotel Athena Villas

Ακτή Ελιάς - Σιθωνία, Χαλκιδική

από 134 € ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Room Only

Διαμέρισμα

Έως 30/04

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

Acrotel Athena Villas

Το Athena Villas Apartments δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες πολυτελούς διαμονής, πλήρη αυτονομία και ανεκτίμητες στιγμές ιδιωτικότητας σε επισκέπτες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους.

Τέσσερις μεμονωμένες πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες (διαμερίσματα και μεζονέτες) με ιδιωτικό κήπο σε ένα πανέμορφο, ήσυχο και απόμερο σημείο στην ακτή Ελιάς, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, προσφέρουν μια προνομιακή διαμονή χωρίς περιορισμούς και είναι ιδανική επιλογή για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να περάσουν τις διακοπές ήσυχα και ανέμελα.

Μια όαση διακοπών υψηλής καλαισθησίας με υπέροχη θέα στη θάλασσα, ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που μπορούν να χαρούν μακριά από την πολυκοσμία κάθε στιγμή της παραμονής τους, έχοντας παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Ομίλου Acrotel.

Μοναδικές δυνατότητες, εξατομικευμένες υπηρεσίες, μοντέρνες παροχές και άψογη εξυπηρέτηση, δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα φιλοξενίας που θα σας κάνει να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Ακτή Ελιάς - Σιθωνία, Χαλκιδική