Προσφορές για "5* Elivi Skiathos Hotel Villas & Spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "5* Elivi Skiathos Hotel Villas & Spa". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Σκιάθος / Σποράδες.

5* Elivi Skiathos Hotel Villas & Spa

Στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, σε έναν προστατευμένο παράδεισο –δημιούργημα της φύσης, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων ήρθε να συμπληρώσει αρμονικά το τοπίο και να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες σε εμπνευσμένη υποδομή. Το ELIVI SKIATHOS, τοποθετημένο στη θέση του παλιού Ξενία –φημισμένα για τη διαλεχτή τους τοποθεσία και την αρχιτεκτονική τους υπεροχή –δανείζεται τη φήμη του παρελθόντος και δημιουργεί με σεβασμό στην ιστορία και στο φυσικό περιβάλλον ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Σκιάθο, στο σμαραγδένιο νησί των Σποράδων με την πλούσια βλάστηση και τον αντικατοπτρισμό της στα γαλαζοπράσινα νερά της.

Οι αναμνήσεις του πλούσιου παρελθόντος του Ξενία της Σκιάθου γίνονται εικόνες που ενέπνευσαν τη δημιουργία του νέου πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος ELIVI HOTELS SKIATHOS, για να δημιουργήσει με τη σειρά του τη δική του ιστορία, με τη σφραγίδα της εγγενούς φιλοξενίας και της επαγγελματικής προσφοράς. Το αποτύπωμα της πλούσιας κληρονομιάς του χθες αναμένεται να αναβαθμίσει την τουριστική υποδομή του νησιού, στρέφοντας το ενδιαφέρον του κοινού που αναζητά παροχές και διαμονή υψηλού επιπέδου, σε αυτό το σπάνιο κομμάτι των βόρειων Σποράδων.

Αρμονικά διαμορφωμένο στο φυσικό ανάγλυφο του τόπου που το φιλοξενεί, με το βλέμμα στραμμένο στο ήρεμο γαλάζιο που ανασαίνει εμπρός του, περιτριγυρίζεται από τον ευλογημένο υγροβιότοπο της περιοχής, γεμάτο κορμοράνους, καλαμιές, αλμυρίκια και κύκνους. Ανάμεσά τους ο μαύρος συγγενής τους, κομψός, περήφανος, ανάλαφρος, γεμάτος χάρη υπερτερεί επιβλητικός, προσφέροντας στο ELIVI SKIATHOS πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, που τον υπερασπίζεται σε κάθε του εκδοχή.

ΜΗΤΕ: 1122Κ000Α3344566

Παραλία Κουκουναριές,
Σκιάθος