Προσφορές για "Αρχοντικό Βίραγγας"

Αρχοντικό Βίραγγας

Το «Αρχοντικό Βίραγγας», είναι ένας νέος παραδοσιακός ξενώνας στο παλιό χωριό των Βραστάμων της ορεινής Χαλκιδικής. Στη θέση του ξενώνα προϋπήρχε ένα διόροφο κτίριο του 19ου αιώνα, χαρακτηριστικής Ελληνικής Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής, με τα ιδιαίτερα μορφολογικά και τυπολογικά στοιχεία της περιοχής. Περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο, μονοπάτια και χώρους χαλάρωσης.

Στο κεντρικό κτήριο υπάρχουν 6 δωμάτια με σαλόνι στο ισόγειο που περιλαμβάνει υπέροχο τζάκι. Ολόκληρο το κτήριο είναι διακοσμημένο με διάφορα έργα τέχνης από τη συλλογή του ιδιοκτήτη.

Στο 2ο κτήριο μπορείτε να απολαύσετε ελληνικό πρωινό και δείπνο που σερβίρονται από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Οι ιδιοκτήτες έκριναν απαραίτητο ο χώρος αυτός να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στους επισκέπτες και για τον λόγο αυτό τον στέγασαν σε ξεχωριστό κτήριο, έτσι ώστε να μην ενοχλείστε από τον θόρυβο.

Σε ένα 3ο μικρό κτήριο, υπάρχει μια υπέροχη αναπαράσταση ενός παλιού οινοποιείου με άνετο καναπέ και τραπέζια, όπου παρουσιάζεται στους επισκέπτες η διαδικασία της απόσταξης.

Το καλοκαίρι στη διάθεση των επισκεπτών υπάρχει μια μικρή πισίνα και υπέροχο καθιστικό κάτω από τα δέντρα με παραδοσιακό πέτρινο φούρνο και μπάρμπεκιου.

Το κατάλυμα απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία.Από την άλλη πλευρά του ποταμού, θα βρείτε τον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου.

Βράσταμα, Πολύγυρος Χαλκιδικής