Προσφορές για "Παραδοσιακός Ξενώνας"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Παραδοσιακός Ξενώνας". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ορεινή Ναυπακτία / Φωκίδα.

Παραδοσιακός Ξενώνας

Το πανέμορφο αυτό κτίσμα βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μ., βυθισμένο μέσα σ’ ένα δάσος από έλατα και καστανιές. Απέχει 50 χλμ. από τη Ναύπακτο και 270 χλμ. από την Αθήνα.

Όλα τα καταλύματα είναι εφοδιασμένα με ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα, χειροποίητα, σκαλισμένα στο χέρι με πολύ μεράκι και γούστο. Τα κάδρα και η διακόσμηση είναι πρωτότυπη, και το γενικό αποτέλεσμα είναι ένας χώρος ζεστός και συντροφικός. Αρκετά διακοσμητικά είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες (ξύλα, ρίζες, κορμούς) που μαζεύονται στο δάσος και με την κατάλληλη επεξεργασία έρχονται στην επιθυμητή μορφή. Αν έχετε υπομονή και κέφι, ζητήστε από τους υπευθύνους του ξενώνα να συμμετάσχετε στην κατασκευή τους.

Στο εστιατόριο, εκτός από πλούσιο πρωινό με γνήσιες, τοπικές πρώτες ύλες (ζυμωτό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες και κέικ, μέλι από έλατο, απίστευτες τηγανίτες, παραδοσιακό τραχανά), μπορείτε να γευτείτε αγριογούρουνο στιφάδο, γίδα βραστή, φασολάδα, μοσχάρι κοκκινιστό (ελευθέρας βοσκής), πίτες με χωριάτικο χειροποίητο φύλλο, καθώς και φρέσκα, χειροποίητα γλυκά.

Ζητήστε από τους υπευθύνους του ξενώνα να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες που οργανώνονται (ορεινή πεζοπορία, mountain bike, διαδρομές με 4Χ4) και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.

Ορεινή Ναυπακτία,
Ναυπακτος