Προσφορές για "3* All Seasons Lida"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* All Seasons Lida". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αχαΐα / Καλάβρυτα.

3* All Seasons Lida

Το ξενοδοχείο "All Seasons Lida" το διαχειρίζεται κατά αποκλειστικότητα η Ξενοδοχειακη Επενδυτικη και βρίσκεται σε απόσταση 800 περίπου μέτρων από την άκρη της πόλης των Καλαβρύτων, στο δρόμο προς τη μονή της Αγίας Λαύρας και είναι πλήρως ανακαινισμένο.

Η θέση του, σε ύψωμα, του δίνει το πλεονέκτημα της μαγευτικής θέας προς τα γραφικά Καλάβρυτα και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Ο χώρος υποδοχής προδιαθέτει ευχάριστα τον επισκέπτη, ενώ παράλληλα του επιτρέπει να χαλαρώσει παρακολουθώντας τηλεόραση, ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο δίπλα στο τζάκι.

Το ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με ανελκυστήρα καθώς και με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Οι άνθρωποι του "All Seasons Lida" φροντίζουν για όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ούτως ώστε η διαμονή σας να σας μείνει αξέχαστη, με παροχές και υπηρεσίες που θα σας ενθουσιάσουν. Τα δωμάτια και η σουίτα του ξενοδοχείου μας υπόσχονται μία άψογη διαμονή.

Αγίας Λαύρας,
Καλάβρυτα