Προσφορές για "Helianthus Guesthouse"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Helianthus Guesthouse". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / Χαλκιδική.

Helianthus Guesthouse

Η οικογένεια Βασιλείου σας καλωσορίζει στο όνειρο μίας ζωής, στον ξενώνα "Ηλίανθο". Ο ξενώνας "Ηλίανθος" βρίσκεται στο μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή και λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2009.

Με γνώμονα την οικεία, φιλική, πατροπαράδοτη, ελληνική φιλοξενία σας υποδεχόμαστε με χαμόγελο και ζεστασιά, πρόθυμοι και έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε σας προσδοκία και ανάγκη, σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα ειδικά για σας. Με ύφος Αγιορείτικης αρχιτεκτονικής και κυρίαρχα υλικά το ξύλο και την πέτρα, που σέβονται το τοπίο και το περιβάλλον του νησιού, δημιουργήθηκε ένας ξενώνας υψηλής αισθητικής, στον οποίο η ποιότητα και η λεπτομέρεια δεσπόζουν σε κάθε του σημείο.

Τα θεματικά δωμάτια του Helianthus Guesthouse διαθέτουν ορθοπεδικά κρεβάτια με στρώματα Cocomat και προϊόντα ευεξίας O.live. Υπάρχει σύστημα οικιακού κινηματογράφου Philips με συσκευή DVD, MP3, CD και DIVX σε κάθε δωμάτιο. Παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Υπάρχουν βιβλιοθήκη και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Αμουλιανή, Χαλκιδική