Προσφορές για "4* Parosland Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Parosland Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Πάρος / Πάρος.

4* Parosland Hotel

Το Ξενοδοχείο Parosland βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Πάρου, σε μια έκταση 10 στρεμμάτων που περιβάλλεται με ελαιόδεντρα, κοντά στο διάσημο και γραφικό ψαροχώρι της Αλυκής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300μ. μακριά από την αμμώδη παραλία του Αγίου Νικολάου, 11χλμ. από το λιμάνι της Πάρου και 3.5χλμ. από το αεροδρόμιο της Πάρου. Επιπλέον, το Parosland είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ (kite surf, wind surf, scuba diving, κατάδυση), καθώς βρίσκεται μόλις 4χλμ. μακριά από την Πούντα και το στενό της Αντιπάρου.

Το Parosland είναι ένα ήσυχο καταφύγιο διακοπών με οικολογικό χαρακτήρα, ιδανικό για τους επισκέπτες που αναζητούν την ηρεμία στις διακοπές τους. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου ενδείκνυται για μεγάλες βόλτες στη φύση, και προσφέρει χαλάρωση μακριά από τα πλήθη κατά την περίοδο αιχμής, ενώ είναι μόλις μια ανάσα μακριά από την κεντρική αγορά και την παραλία της Αλυκής.

Το εστιατόριο "Ελαιώνας" προσφέρει εξαιρετική ελληνική/κυκλαδική δημιουργική κουζίνα με τοπικά προϊόντα που προέρχονται από τα νησιά του Αιγαίου.

Το εστιατόριο "Ελαιώνας" και ο χώρος της πισίνας, αλλά και το μικρό εκκλησάκι προσφέρονται για  ιδιαίτερες εκδηλώσεις γάμων & βαπτίσεων.

Στο Parosland υπάρχει επίσης κατάστημα (corner shop) με μοντέρνα, ελληνικής προέλευσης ενδύματα, υποδήματα, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Κύρια επιδίωξη του ξενοδοχείου Parosland είναι να αισθανθούν οι φιλοξενούμενοι του "Σαν στο σπίτι τους"...