Προσφορές για "3* Hotel Dimitra"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Hotel Dimitra". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Πρέβεζα.

3* Hotel Dimitra

Το Ηotel Δήμητρα βρίσκεται στον οικισμό «Λυγιά» του Δημοτικού Διαμερίσματος Βράχου του Δήμου Ζαλόγγου, μόλις 20 χλμ. από την πόλη της Πρέβεζας. Το Ξενοδοχείο μας βρίσκεται δίπλα σε μια μαγευτική ιδιωτική παραλία του Ιονίου πελάγους, 100 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Λυγιά-Ριζά. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα που αποτελείται από 25 ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια κατάλληλα επιπλωμένα και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, ώστε να εξασφαλίσουν τη μέγιστη άνεση στις διακοπές σας. Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι σε ένα περιβάλλον οικείο και ζεστό, όπου κάθε πελάτης απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Στο συγκρότημά μας διαμορφώσαμε ένα μικρό εστιατόριο, όπου κανείς μπορεί να απολαύσει νόστιμα σπιτικά φαγητά φρέσκο ψάρι, δίνοντας την εγγύηση για την καλύτερη ποιότητα γεύσης και για την άψογη εξυπηρέτηση. Η εξαιρετική κουζίνα του και το πλήρες μενού των απολαυστικών γεύσεων θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.

To service του ξενοδοχείου συμπληρώνει η λειτουργία σνακ μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας, προσφέροντας αξέχαστες ώρες ξεκούρασης και διασκέδασης.

Ο καταπράσινος κήπος έρχεται να προστεθεί στο ειδυλλιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί και να συμπληρώσει την εικόνα ενός εξαίσιου θέρετρου.