Προσφορές για "Zefiros Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Zefiros Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Μαγνησία / Πήλιο / Τσαγκαράδα.

Zefiros Hotel

Στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Ιωάννη 50 μέτρα από τη θάλασσα, 100 μέτρα από την κατασκήνωση της ΧΑΝ και απέναντι από το ελεύθερο δημοτικό παρκινγκ, δεσπόζει το ξενοδοχείο ΖΕΦΥΡΟΣ, προσφέροντας θέα προς το Αιγαίο αλλά και προς το βουνό των Κενταύρων.

Ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ανατολικού Πηλίου, ο Άγιος Ιωάννης είναι χτισμένος πάνω σε μία μοναδική παραλία με λευκά μαργαριταρένια βότσαλα. Σμαραγδένια νερά και κόκκινες στέγες που χάνονται στο βαθύ πράσινο της πλαγιάς συμπληρώνουν το γοητευτικό σκηνικό τον ήλιο να ανατέλλει από τη θάλασσα σε μια πανδαισία χρωμάτων ρόδινη. είναι μαγικό.

Είναι το πρώτο ξύπνημα σε ένα τόπο που το καλοκαίρι σφύζει από ζωή - μέχρι αργά, όταν η νύχτα απλώνει τα πέπλα της, - μας οδηγεί στην συναρπαστική νυχτερινή ζωή του Αγίου Ιωάννη ». Περιστοιχισμένος από δύο μοναδικού φυσικού κάλλους αμμουδιές που ονομάζεται - Πλάκα και Παπά Νερό, Άγιος Γιάννης αποτελεί πόλο έλξης για - χιλιάδες επισκέπτες. Έχει πολλά καλά οργανωμένη ξενοδοχεία και πανσιόν που προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή και εξυπηρέτηση.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 1968 από την οικογένεια Καραουλάνη, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση, άνεση και ηρεμία για όλους τους φιλοξενούμενους. Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια.

Υπάρχει κάτι το “μαγικό” στο ξενοδοχείο που προκαλεί τους φιλοξενούμενους να μας επισκέπτονται κάθε χρόνο και κάποιοι ακόμη και δύο φορές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Επισκέπτες που έρχονται για πρώτη φορά σαγηνεύονται και δεν μπορούν να αντισταθούν να ξανάρθουν και μια δεύτερη φορά. Στόχος μας είναι να κάνουμε όλους τους επισκέπτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους άνετα και χαλαρά.

Άγιος Ιωάννης,
Πήλιο