Προσφορές για "Avrofilito Syros Houses"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Avrofilito Syros Houses". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Σύρος.

Avrofilito Syros Houses

Το Avrofilito Syros Houses είναι ένα συγκρότημα στον λόφο Σκληπί, το οποίο αποτελείται 5 παραθεριστικά διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων.

Οι κατοικίες ανήκουν σε ένα οικογενειακό κτήμα και περιβάλλονται από ελαιόδεντρα και συκιές. Τα καταλύματα χαρακτηρίζονται από πέτρινους τοίχους και ξύλινες οροφές. Όλες οι μονάδες είναι κατασκευασμένες από τοπικά υλικά, με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Περιλαμβάνουν κλιματισμό, καθιστικό και ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην Ερμούπολη. Κάθε κατοικία διαθέτει πλήρη ή μικρή κουζίνα. Παρέχονται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Η Ερμούπολη είναι 2 χλμ. μακριά. Η αμμώδης παραλία του Γαλησσά είναι προσβάσιμη σε 7 χιλιόμετρα. Απέχει 900 μ. από το Βιομηχανικό Μουσείο της Ερμούπολης και 2,2 χλμ. από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Το Αεροδρόμιο της Σύρου βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από το κατάλυμα.