Προσφορές για "5* Grecotel La Riviera & Aqua Park"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "5* Grecotel La Riviera & Aqua Park". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Ηλεία / Κυλλήνη.

5* Grecotel La Riviera & Aqua Park

Το 5* Grecotel La Riviera & Aqua Park βρίσκεται σε μία παραμυθένια παραλία 2 χιλιομέτρων, μία από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου και μιας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα! Περιτυλιγμένη από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία, αφού ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την ποιότητα του νερού, την περιβαλλοντική μελέτη, την ασφάλεια και το σεβασμό στο περιβάλλον.

To μεγαλύτερο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα με 4.500 τ.μ. αφιερωμένα στην εμπειρία της υπέρτατης απόλαυσης! Εντυπωσιακό, θυμίζει αρχαιοελληνικό ναό, προς τιμήν της αρχαίας Ολυμπίας, είναι ορατό από παντού και φωτίζεται ειδυλλιακά τη διάρκεια της νύχτας. Αποτελεί άλλωστε, για το Olympia Riviera Resort το Ναό του σώματος και της ψυχής.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, λουσμένες στο φως της ημέρας, σας καθηλώνουν με τις διαστάσεις και την αισθητική τους. Σε χώρους λιτούς με έντονη την ανάμνηση της κλασσικής Ελλάδας ανανεώστε σώμα και πνεύμα. Εδώ οι πάντες και τα πάντα υπηρετούν έναν και μόνο θεό: εσάς!

Ζήστε την απόλυτη διασκέδαση στο Olympia Aqua Park. Τελευταίας τεχνολογίας γιγάντιες νεροτσουλήθρες, που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, συνθέτουν το παραμυθένιο σκηνικό του Olympia Aqua Park σε μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Πάρτε μια ανάσα χαλαρώνοντας στις αναπαυτικές ξαπλώστρες, τα υπέροχα σκιασμένα patios και δροσιστείτε με ένα απολαυστικό ποτό. Το μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά θα κρατήσει στα ύψη την καλή σας διάθεση όλη την ημέρα.

ΜΗΤΕ: 0415K015A0432101