Προσφορές για "Hotel Vardousia"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Hotel Vardousia". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Φωκίδα.

Hotel Vardousia

Στην καταπράσινη πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, και την πέτρινη βρύση με το γάργαρο νερό, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη δροσιά των Βαρδουσίων και όχι μόνο... Καθώς στην πλατεία βρίσκεται το "Καφέ Μπαρ" που λειτουργεί σ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι ιδιαίτερες γωνιές του, σε παραδοσιακό στυλ, προσφέρονται για να απολαύσει ο επισκέπτης ζεστά ροφήματα, σπιτικά γλυκα και ποικιλία από ποτά.

Τα δωμάτια μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και ικανά να ικανοποιήσουν όλες σας τις απαιτήσεις. Οι εγκαταστάσεις μας μπορουν να ικανοποιήσουν και άτομα με ειδικές ικανότητες, καθώς παρέχονται δωμάτια Α.Μ.Ε.Α. με εύκολη πρόσβαση σ΄όλους τους χώρους μας.

Ο Αθανάσιος Διάκος υπάγεται στον Δήμο Δελφών του Νομού Φωκίδας. Είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.050 m στις ανατολικές πλαγιές των Βαρδουσίων στην καρδιά της Ρούμελης.

Ο εθνομάρτυρας Αθανάσιος Διάκος, γεννήθηκε στην Άνω Μουσουνίτσα, στο χωριό του πατέρα του. Μικρό παιδί ήτανε όταν τον φυγαδεύσανε και τον κλείσανε στο μοναστήρι ως παπαδοπαίδι, για να γλιτώσει από τους Τούρκους, έτσι προκύπτει και το δεύτερο επίθετο: Διάκος.

Το χωριό μας, διασχίζεται από τα γάργαρα και τρεχούμενα νερά του ποταμού Μόρνου. Στην ευρύτερη περιοχή θα συναντήσετε πολλά ποτάμια καθώς και καταρράκτες.

Αθανάσιος Διάκος,
Φωκίδα