Προσφορές για "3* Dellas Boutique Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Dellas Boutique Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Καλαμπάκα / Μετέωρα / Τρίκαλα.

3* Dellas Boutique Hotel

Χτισμένο κάτω από τη σκιά των Μετεώρων, το ξενοδοχείο Dellas Boutique Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους σ' ένα μοναδικό τόπο. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο χωριό Καστράκι (Καλαμπάκας), δίπλα από την πόλη της Καλαμπάκας. Η υπέροχη τοποθεσία σε συνδυασμό με τα καλόγουστα δωμάτια και τις παροχές του ξενοδοχείου μας, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια άνετη διαμονή.Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.To προσωπικό μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κάνει την διαμονή σας όσο τα δυνατό πιο ευχάριστη και να σας παρέχει ένα τέλειο και άνετο καταφύγιο μετά από μια κουραστική μέρα στα αξιοθέατα.Αφεθείτε στην μοναδική θέα των Μετεώρων και του μαγευτικού καταπράσινου τοπίου από βουνά και δάση που περιβάλλει το ξενοδοχείο μας για μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο χώρος του ξενοδοχείου είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στον επισκέπτη. Στον κοινόχρηστο χώρο υπάρχει ένα καθιστικό με Δορυφορική Τηλεόραση, καθώς και ένα Μπαρ για όσους θέλουν να χαλαρώσουν πίνοντας ένα ρόφημα ή ένα ποτό δίπλα στο τζάκι.

Καστράκι - Καλαμπάκα,
Μετέωρα