Προσφορές για "4* Apollo Resort Art Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Apollo Resort Art Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Κυπαρισσία / Μεσσηνία / Φιλιατρά.

4* Apollo Resort Art Hotel

Το ξενοδοχείο Apollo Resort Art Hotel βρίσκεται στην περιοχή Φαρμάκα - Καρτελάς στην Κυπαρισσία (1,5 km απο το κέντρο της πόλης), "χωμένο" θα 'λεγε κανείς σε έναν απέραντο ελαίωνα και περίπου 200 μέτρα απο την παραλία "Τρύπες".

Το Apollo Resort Art Hotel είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της οικογένειας Χριστοδούλου στην Κυπαρισσία και δημιουργήθηκε για να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά την παράδοση 70 και πλέον ετών της οικογένειας στο χώρο του Τουρισμού, συνθέτωντας εναν εγκωμιαστικό ύμνο στο μεγαλείο της μεσσηνιακής φύσης καθώς ειναι "περικυκλωμένο" απο ελιές και εσπεριδοειδή. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε για δεύτερη φορά το 2011, με σεβασμό στο περιβάλλον, παρέχει πλέον υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς να γίνεται όμως απρόσωπο. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα πλημμυρίζει τους προσεγμένους χώρους του και η φιλοξενία ανάγεται σε κύριο μέλημα της ιδιοκτήτριας Γεωργίας Χριστοδούλου.

Ζεστά χρώματα, διακριτικός φωτισμός, αυθεντικοί πίνακες, κεραμικά, γλυπτά, χαρακτικά, αποτελούν πινελιές που προσδίδουν ιδιαίτερη προσωπικότητα στους χώρους.

Η πισίνα, το lounge pool bar και το εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ επιβάλλονται στον εξωτερικό χώρο, ενώ το Κάστρο της Κυπαρισσίας υποτάσσεται στην πολιορκία του βλέμματός σας.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου καλύπτουν έκταση 6 στρεμμάτων. Διαθέτει 28 δωμάτια απο τα οποία 3 είναι σουίτες (2 juniors 28 τετραγωνικών και μία 40 τετραγωνικών), 3 ειναι μονόκλινα (14 τετραγωνικών) και τα υπόλοιπα δικλινα και τρίκλινα (22 τετραγωνικών).

Το κτήριο έχει πολλές απο τις προδιαγραφές ενός "πράσινου " ξενοδοχείου αφού θερμομονώθηκε πλήρως με υλικά τύπου κελύφους, διαθέτει roof garden (το οποίο είναι προσβάσιμο και λειτουργεί ως lounge bar απο το καλοκαίρι του 2012), διαθέτει κουφώματα με ενεργειακά τζάμια και με θερμοδιακοπή, ενώ στα δωμάτια λειτουργεί ολοκληρωμένο σύστημα εξοικονόμισης ενέργειας.

ΜΗΤΕ: 1249Κ014Α0418300

Κυπαρισσία,
Μεσσηνία