Προσφορές για "3* Triantafillies Country Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Triantafillies Country Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Βόλος / Μαγνησία / Πήλιο / Πορταριά.

3* Triantafillies Country Hotel

Το Country Hotel Triantafillies διαθέτει εξωτερική πισίνα και περιβάλλεται από κήπο με αμπέλια και τριανταφυλλιές. Βρίσκεται στην Πορταριά Πηλίου. Στεγάζεται σε ένα πέτρινο κτήριο του 19ου αιώνα και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

Τα δωμάτια στο Triantafyllies έχουν παραδοσιακή διακόσμηση, τηλεόραση και δωρεάν προϊόντα περιποίησης Κορρές. Τα περισσότερα δωμάτια παρέχουν τζάκι.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα παραδοσιακό πρωινό, εμπλουτισμένο με τοπικές λιχουδιές, όπως το μέλι, το τυρί και τις πίτες.

Μια σειρά από δραστηριότητες, όπως μαθήματα μαγειρικής, ιππασία και ποδηλασία μπορούν να οργανωθούν από το προσωπικό του καταλύματος, κατόπιν αιτήματος. Η περιοχή είναι επίσης κατάλληλη για πεζοπορία στα κοντινά, γραφικά χωριά.

Το Country Hotel Triantafillies απέχει 300 μ. από το κέντρο της Πορταριάς και 3 χλμ. από το χωριό Μακρινίτσα. Το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες και η πόλη του Βόλου είναι προσβάσιμα στα 13 χλμ.. Λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

ΜΗΤΕ: 0726Κ050Β0168701