Προσφορές για "Karystion Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Karystion Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΕΥΒΟΙΑ / ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Μαρμάρι.

Karystion Hotel

Το Karystion Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση, με θέα στη θάλασσα, περιτριγυρισμένο από την ηρεμία ενός καταπράσινου κήπου. Από το μπαλκόνι σας μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον κόλπο της Καρύστου ή στο πάρκο.

Οι επισκέπτες του Karystion απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση στην κοντινή παραλία (10 μ. μακριά) και το κέντρο της Καρύστου (400 μ.). Το Karystion Hotel βρίσκεται σε ένα δεντρόφυτο πάρκο σε ένα ακρωτήρι με θέα στη θάλασσα. Στο πιο δυτικό τμήμα του πάρκου στέκει ένας βενετσιάνικος πύργος, στο άκρο της Καρύστου. Η πόλη απέχει 400 μ. από το ξενοδοχείο, το οποίο στέκεται στη μέση ενός κόλπου σε σχήμα πετάλου, και του οποίου οι παρθένες και μη οργανωμένες παραλίες εκτείνονται σε μήκος 19 χλμ. από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Προτεραιότητά μας η φροντίδα των επισκεπτών μας. Στηρίζουμε την προσφορά των υπηρεσιών μας στις ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, στην αμέριστη εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά προϊόντα και την σχολαστική καθαριότητα.

Θα απολαύσετε προσεγμένο πρωινό με ντόπια και φρέσκα προϊόντα, πιάτα Μεσογειακής κουζίνας και τα σπιτικά γλυκά μας.