Προσφορές για "4* Pilio Holiday Club"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Pilio Holiday Club". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Μαγνησία / Πήλιο / Τσαγκαράδα.

4* Pilio Holiday Club

Πήλιο … Το θρυλικό βουνό όπου κατά τη μυθολογία ήταν η καλοκαιρινή κατοικία των θεών του Ολύμπου και η χώρα των Κενταύρων, θεωρείται ένα από τα ομορφότερα μέρη του ελληνικού τοπίου. Γραφικά χωριά με μοναδική αρχιτεκτονική, σκαρφαλωμένα σε πλαγιές ή κρυμμένα σε καταπράσινες ρεματιές στολίζουν τις βουνοπλαγιές του Πηλίου που καταλήγουν σε πανέμορφους όρμους με αμμουδερές παραλίες και πεντακάθαρα νερά. Ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές και τις χειμερινές μας διακοπές αλλά και τις μικρές μας αποδράσεις.

Το Pilio Holiday Club είναι πάντα ένας προορισμός προσιτός σε όλους, που σημαίνει διακοπές σε πανέμορφα χωριά, φυσικά τοπία και καταπράσινες πλαγιές που συναντούν μαγευτικές παραλίες.

Το Pilio Holiday Club δημιουργήθηκε με αγάπη για τη φιλοξενία, με στόχο να προσφέρει ξένοιαστη διαμονή στο Πήλιο , πάντα με σεβασμό στην πηλιορείτικη παράδοση.

Για εμάς στο Pilio Holiday Club η έννοια της φιλοξενίας αποτελεί μέρος μιας γενικότερης φιλοσοφίας, με έμφαση στην εξυπηρέτηση του επισκέπτη μας.

Τσαγκαράδα - Μυλοπόταμος,
Πήλιο