Προσφορές για "Δασικό Χωριό Λιβαδάκι"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Δασικό Χωριό Λιβαδάκι". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία / Ευρυτανία / Καρπενήσι.

Δασικό Χωριό Λιβαδάκι

Στην ανατολική πλευρά του Βελουχιού και σε ύψος 960μ. από το απέραντο γαλάζιο του Μαλιακού κόλπου που βλέπεις, υπάρχει ένα καταπράσινο αλπικό λειβάδι περιτριγυρισμένo από πανύψηλα έλατα, αιωνόβιες καστανιές και αγέρωχες βελανιδιές.

Στο κέντρο του έχει πηγή με κρυστάλλινα νερά που από τα σπλάχνα του αρχαίου Τεφραστού, πολυταξιδεμένα για αιώνες έρχονται. Το ξημέρωμα εδώ αξίζει να το δεις. Οι πρώτες ακτίνες πίσω από το Γρεβενό της Οίτης θα βγουν, θα γλιστρήσουν από τον Κόρακα των Βαρδουσίων και στη συνέχεια θα φωτίσουν κάθε υγρή σπιθαμή από τα δάση των Δρυόπων.

Στο ξέφωτο απ' το Μαγεμένο δάσος, στο λειβαδάκι είσαι εσύ... Το Δασικό Χωριό Λιβαδάκι είναι ένα ολοκληρωμένο μοντέλο εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε διαμονή - διατροφή και outdoor activities.Είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ανεξάρτητων επιπλωμένων κατοικιών που λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου και εκτείνεται σε μια καταπράσινη έκταση 17 στρεμμάτων, σε υψόμετρο 960 μέτρων.

Στο Δασικό Χωριό Λιβαδάκι προσφέρονται υπηρεσίες διαμονής σε 20 προσεγμένα ξύλινα σπιτάκια τα οποία περιλαμβάνουν 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα - καθιστικό, μπάνιο και μεγάλη βεράντα απ’ όπου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την καταπληκτική θέα των ορεινών όγκων της Οίτης, των Βαρδουσίων, του Βελουχιού αλλά και του Μαλιακού κόλπου.

Στο εστιατόριο υπάρχει πάντα φαγητό με ιδιαίτερες βουνίσιες γεύσεις από γνήσια και παραδοσιακά προϊόντα. Σε συνεργασία με το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Mountain Action μπορείτε να συμμετέχετε σε υπαίθριες δραστηριότητες τόσο στο χώρο του Δασικού Χωριού (αναρρίχηση, πεζοπορία, ιππασία, τοξοβολία, flying fox, mountain bike, κ.α.,) όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας (rafting, canyoning, canoe, jeeping, ορειβασία, σκι, ορειβατικό σκι κ.α).

Μεγάλη Κάψη (15 χλμ. από Καρπενήσι),
Ν. Φθιώτιδας