Προσφορές για "Πετρότεχνο Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Πετρότεχνο Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΗΠΕΙΡΟΣ / Ζαγοροχώρια / Ιωάννινα / Τσεπέλοβο.

Πετρότεχνο Hotel

Το ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΟ γέννημα της απαράμιλλης αγάπης των αδελφών ΚΩΣΤΑ, για την περιοχή και την παραδοσιακή Ζαγορίσια αρχιτεκτονική. Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες την πέτρα και το ξύλο, τα οποία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους σε συνδυασμό με την τοπική αρχιτεκτονική έδωσαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Μπαίνοντας στην αυλόπορτα και ακολουθώντας το πέτρινο καλντερίμι φτάνεις στην τοξωτή είσοδο του. Περνώντας το κατώφλι της όμορφης ξύλινης εξώπορτας, βρίσκεσαι στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, παρατηρώντας ότι η πέτρα και το ξύλο είναι το κυρίαρχο υλικό κατασκευής. Παρέχοντας όμως την άνεση και την πολυτέλεια ενός σύγχρονου καταλύματος. Το σαλόνι περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στους παραδοσιακούς καναπέδες του. Το μεγάλο τζάκι χτισμένο εξολοκλήρου από πέτρα δεσπόζει στην αίθουσα έτοιμο να ζεστάνει τους επισκέπτες του. Στην τραπεζαρία ένας πλούσιος μπουφές με ντόπια προϊόντα περιμένει του φιλοξενούμενους για πρωινό μαζί τους.

Γυρίζοντας το βλέμμα σου προ τα πάνω θα παρατηρήσεις το σκαλιστό ξύλινο ταβάνι, απολαμβάνοντας ένα δείγμα Ζαγορίσιας αρχιτεκτονικής με ωραία σχέδια και ζεστά χρώματα, ιδέες των αδερφών ΚΩΣΤΑ. Ακόμα θα εντυπωσιασθείς από τα παραδοσιακά φωτιστικά ζωγραφισμένα στο χέρι, θυμίζοντας σου περασμένους αιώνες.

Προχωρώντας για τους δύο ορόφους, έχει δύο επιλογές να χρησιμοποιήσεις των ανελκυστήρα ή την ξύλινη σκάλα οδηγώντας σε στα 18 δωμάτια των δύο ορόφων. Δίκλινα – τρίκλινα με τζάκι ή χωρίς με ξύλινο πάτωμα και σκαλιστό ταβάνι, παρέχοντας αυτόνομη θέρμανση, άνετη και πολυτελή τουαλέτα με σκαλιστά κρεβάτια και τηλεόραση. Βλέποντας έξω από τα παράθυρα θα δεις να απλώνονται μπροστά σου οι βουνοκορφές της Τύμφης αλλά και όλος ο οικισμός του πανέμορφου Τσεπέλοβου, θέαμα μοναδικό και αξέχαστο. Σε κάθε όροφο φτιάξαμε για τους επισκέπτες ένα ζεστό χώρο, τύπου κεπέγκι, με ξύλινα μπάσια, πέτρινο τζάκι, παράθυρα τύπου βιτρώ, απολαμβάνοντας την ζεστασιά του αλλά και την υπέροχη θέα του οικισμού. Αλήθεια πόσες άλλες λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να γράψουμε; Πολλές!!! γιατί το ΠΕΤΡΟΤΕΧΝΟ έγινε με πολύ αγάπη, μεράκι μα και πολύ κόπο.

Τσεπέλοβο,
Ζαγοροχώρια