Προσφορές για "4* Primoula Country Hotel & Spa"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "4* Primoula Country Hotel & Spa". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΗΠΕΙΡΟΣ / Ζαγοροχώρια / Ιωάννινα / Τσεπέλοβο.

4* Primoula Country Hotel & Spa

Στα Ζαγοροχώρια, στα Άνω Πεδινά, βρίσκεται ο ξενώνας Πρίμουλα, ένα παραδοσιακό Boutique Hotel, 4****, με δωμάτια, σουίτες και διώροφα πέτρινα σπίτια, κοντά στο φαράγγι του Βίκου, και το Βοϊδομάτη. Τριγύρω, σε κοντινές αποστάσεις, η Κόνιτσα και τα παραδοσιακά χώρια Πάπιγκο, Μονοδέντρι και Κήποι, με τα ονομαστά πέτρινα γεφύρια , τις παλιές εκκλησίες, και τα μοναστήρια. Τα Γιάννενα με τη λίμνη Παμβώτιδα και το σπήλαιο Περάματος απέχουν μόνο 35 km από το Ζαγορι.

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα αναστυλωμένο αρχοντικό και προσφέρει αξέχαστη διαμονή στο Ζαγόρι, σε δωμάτια με τζάκι, οικογενειακά δωμάτια, αυτόνομες κατοικίες, και σουίτες, επιπλωμένα με ποιότητα και πολυτέλεια...

Το παραδοσιακό κατάλυμα προσφέρει πρωινό, βασισμένο στα αγνά τοπικά προϊόντα της Ηπειρώτικης γης (τυριά, αυγά, μελί, χόρτα για πίτες και βότανα από το Ζαγόρι), και έχει βραβευτεί από το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του ΕΟΤ.

Ο ξενώνας σε συνεργασία με εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού οργανώνει για εσάς δραστηριότητες στην φύση, όπως : Rafting, στον Βοϊδομάτη και τον Άραχθο, Canyoning, Ποδηλασία βουνού, Αναρρίχηση, Πεζοπορία, Ιππασία, Αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Άνω Πεδινά, Ζαγοροχώρια