Dellagio Hotel
Νάουσα
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Καλώς ήρθατε στο Dellagio Hotel, ένα διακριτικά πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης της Νάουσας, με έμφαση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της Νάουσας μπροστά από το δημοτικό πάρκο. Διαθέτει 14 πολυτελή δωμάτια και μία σουΐτα, όλα με ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμιση, έτοιμα να σας υποδεχθούν. Το πράσινο, οι τεχνητές λιμνούλες και η θέα στο Μακεδονικό κάμπο, το κάνουν μοναδικό μέρος για περιπάτους και άθληση.

Με κάθε ευκαιρία είτε είστε λάτρης του σκι ή θέλετε να βιώσετε την αποκριά στη Νάουσα με τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες ή θέλετε να γευθείτε το φημισμένο κρασί της Νάουσας ή ενδιαφέρεστε για τις αρχαιότητες στην Ημαθία, όπως η Βεργίνα, η Σχολή του Αριστοτέλη, οι Μακεδονικοί τάφοι, το ξενοδοχείο Dellagio με τα πολυτελή δωμάτια στο κέντρο της Νάουσας, σας προσφέρει την αφετηρία της αναζήτησής σας, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και Σέλι, τον Άγιο Νικόλαο, τις αρχαιότητες της περιοχής, τα οινοποιεία και ρακοκάζανα της Νάουσας, την Παναγία Σουμελά και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια.