Προσφορές για "3* Saint George Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Saint George Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΕΥΒΟΙΑ / ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ / Νέα Στύρα.

3* Saint George Hotel

Το ξενοδοχείο Saint George αποτελεί «παραθαλάσσιο καταφύγιο» στα Νέα Στύρα και μία μοναδική ευκαιρία διαφυγής από την καθημερινότητα σε έναν κόσμο μαγικό που δικαιούστε να απολαύσετε. Οι πολυτελείς χώροι υποδοχής μας και τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια συνδυάζουν απόλυτα την άνεση με το εκλεπτυσμένο γούστο. Οι άνετοι χώροι, η θαλπωρή που αποπνέει η αισθητική τους και ο παραδοσιακός τρόπος δόμησης σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, είναι ιδανικά τόσο για τις ρομαντικές βραδιές ενός ζευγαριού, όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης μιας οικογένειας. Εδώ οι αισθήσεις ξυπνάνε από τα υπέροχα χρώματα και τις μυρωδιές της φύσης!

Το Saint George αποτελείται από 17 μονόχωρα (33τ.μ.) studios και 2 δίχωρα (45τ.μ.) διαμερίσματα, τα οποία διαθέτουμε για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές, καθώς και για παραμονή στην περιοχή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 2 τύπους δωματίων, παραδοσιακού στυλ διαμερίσματα και σύγρονου στυλ διαμερίσματα. Η κατασκευή τους είναι εμπνευσμένη από την τοπική αρχιτεκτονική και την παραγωγή της γνωστής πέτρας Καρύστου, σε πλήρη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται «σαν στο δεύτερο σπίτι τους».