Olympus Terra Boutique Hotel
Λάρισα
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Το Olympus Terra Boutique Hotel βρίσκεται περιφερειακά της Λάρισας, στη βορειοδυτική πλευρά της και ταυτόχρονα στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, εκεί που αρχίζει η διαδρομή για το μυθικό βουνό του Ολύμπου, σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης και δίπλα σε δύο αξιόλογες τοποθεσίες πρασίνου, το Άλσος και το πάρκο «Αλκαζάρ», τα οποία διασχίζει το θρυλικό ποτάμι της Θεσσαλίας, ο Πηνειός.

Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2016, διαθέτει τρεις ορόφους με 24 δωμάτια και τέσσερις αίθουσες εκδηλώσεων για κάθε επαγγελματική ή κοινωνική δραστηριότητα.

Όλα τα δωμάτια του Olympus Terra Boutique Hotel έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, τα φίνα υφάσματα, τα αναπαυτικά κρεβάτια εξοπλισμένα με κορυφαία στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη της Coco-Mat, τα οποία έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά από φυσικά υλικά για να σας χαρίζουν τον πιο αναπαυτικό και αναζωογονητικό ύπνο της ζωής σας κατά την διαμονή στο ξενοδοχείο μας. Το καθένα από τα δωμάτια διακρίνεται για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και είναι προσεγμένο ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με στοιχεία εμπνευσμένα από την χλωρίδα, την πανίδα του Ολύμπου και τα προϊόντα που προσέφερε και προσφέρει στους επισκέπτες της, η εύφορη Θεσσαλική γη. To Olympus Terra Boutique Hotel προσφέρει πλούσιο Ελληνικό πρωινό φτιαγμένο από αγνά τοπικά προϊόντα, που συνδυάζουν και αξιοποιούν τον πολιτισμικό-γαστρονομικό πλούτο της Θεσσαλικής Γης. H δυναμικότητα των αιθουσών κυμαίνεται από 15 έως 150 άτομα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας έως και 280 ατόμων για την κάλυψη εκδηλώσεων. Ο χώρος της υποδοχής, το εστιατόριο και το μπαρ διακοσμήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την πλούσια ιστορία της περιοχής και κυρίως από τους μυθικούς θεούς του Ολύμπου.