Προσφορές για "3* Orfeas Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Orfeas Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Καλαμπάκα / Μετέωρα / Τρίκαλα.

3* Orfeas Hotel

Τα πάντα ξεκινούν από τη ρεσεψιόν! Εδώ η εξυπηρέτηση και η ευγενική συμπεριφορά του προσωπικού μας, έχουν τον πρώτο λόγο. Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας για πληροφόρηση και επικοινωνία, παρέχουμε όλες τις απαραίτητες ανέσεις σε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, αλλά και πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή. Με ένα γλυκό και φιλόξενο χαμόγελο, σας υποδεχόμαστε στους χώρους μας και σας υποσχόμαστε ευχάριστη διαμονή!

Χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας είναι και η ανάγκη χαλάρωσης. Ανανεώστε, λοιπόν, τη διάθεσή σας σ' ένα από τα καλαίσθητα σαλόνια του ξενοδοχείου μας. Όσο για τους χειμερινούς μήνες, η θαλπωρή του τζακιού θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα. Μέσα σ' ένα από τα πολυτελή 100 δωμάτια και τη σουίτα του ξενοδοχείου μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου που σας υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης, πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση και τις ανάλογες υπηρεσίες του ξενοδοχείου Ορφέας. Βγείτε μια βόλτα στο μπαλκόνι, η θέα των Μετεώρων θα σας μαγέψει!

Πίνδου 58,
Καλαμπάκα