Καταφύγιο Ζαχλωρού

Το Καταφύγιο Ζαχλωρούς βρίσκεται στην Ζαχλωρού (απόσταση μόλις 5 χλμ. από τα Καλάβρυτα), αρμονικά μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο παρέχοντας όλες τις ανέσεις/ευκολίες για την φιλοξενία των επισκεπτών. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει περιπάτους στη γύρω περιοχή για να απολαύσει τη φύση, να μετακινηθεί με το τρενάκι καθώς και να επισκεφθεί και να θαυμάσει τα αξιοθέατα των Καλαβρύτων.

Η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται απο δίχωρα διαμερίσματα ( Κρεββατοκάμαρα και Σαλόνι) 35 τμ. και πολυτελείς μεζονέτες 40 τμ.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις φυσικές ομορφιές, να επισκεφθεί Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου καθώς και να απολαύσει τα τοπικά εδέσματα και του μεζέδες.Tους χειμερινούς μήνες ο επισκέπτης έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο απέχει 16 χλμ. από το καταφύγιο.

Η νεόδμητη Ξενοδοχειακή Μονάδα στην πανέμορφη Ζαχλωρού αποτελούν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδάσουν την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια και να αφαιθούν στην άνεση και ζεστασιά που προσφέρουν οι άνετοι και πολυτελέστατοι χώροι διακοσμημένοι με έπιπλα υψηλής αισθητικής.

Ζαχλωρού,
Καλάβρυτα, Αχαΐα

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Καταφύγιο Ζαχλωρού". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αχαΐα / Καλάβρυτα.