3* Το Χάνι του Ζεμενού

Ζεμενός σημαίνει, έλατα και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο για να σας παρασύρει στη μαγευτική του ατμόσφαιρα!

Ανακαλύψτε το πιο αυθεντικό σκηνικό στο Χάνι Ζεμένου και αφεθείτε σε μία αξέχαστη απόδραση με χρώμα και ύφος παραδοσιακό. Μόλις 5 χλμ. από την Αράχωβα και πολύ κοντά στο πιο οργανωμένο Χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, τους Δελφούς, το μαγευτικό Γαλαξίδι, τον Όσιο Λουκά, την Λιβαδειά, την Αντίκυρα, το Χάνι Ζεμένου συνδυάζει κάθε σας επιθυμία...

Παραδοσιακή διαμονή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, κοσμοπολίτικες εμπειρίες στην Αράχωβα και ατέλειωτες κατεβάσεις στις πίστες του Παρνασσού! Ζήστε όλη τη δράση που αναζητάτε και συνδυάστε την με την πιο χαλαρή διαμονή σε ένα πανέμορφο τοπίο με έλατα και πλατάνια που προσφέρει άνεση ακόμα και στο πάρκινγκ!

Στα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με τα μεγάλα μπαλκόνια και την υπέροχη θέα θα βρείτε Free WiFi Internet, θέρμανση, ζεστό νερό, ατομικό μπάνιο, τηλεόραση και ψηφιακή, τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή και room service.

Ανακαλύψτε τη γεύση της αυθεντικής παράδοσης στην Ταβέρνα «Χάνι Ζεμένου» του καταλύματος με τα μεγάλα τζάκια και τις απολαυστικές γεύσεις σούβλας και μαγειρευτών. Απολαύστε ένα γεύμα ή ένα δείπνο για 2 άτομα στο καταπράσινο περιβάλλον του ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΥ, το οποίο είναι ”ζωσμένο” στην κυριολεξία από τα μεγάλα πλατάνια, που τα νερά στην βρύση, στο συντριβάνι αλλά και στην λιμνούλα, τρέχουν ασταμάτητα.

Αφήστε τα παιδιά σας στην καινούρια παιδική χαρά αλλά και στα πιο μεγάλα θα δώσουμε μια μπάλα ποδοσφαίρου για να σουτάρουν στην εστία ποδοσφαίρου. Η θέα του δάσους θα σας ηρεμήσει. Η εύκολη πρόσβαση (είμαστε επί του κεντρικού δρόμου Λιβαδειάς-Αράχωβας), θα σας βοηθήσει ώστε να μας εντοπίσετε πολύ εύκολα καθώς πηγαίνετε για Αράχωβα, Δελφούς, Ιτέα Γαλαξίδι, Παρνασσό, Λιβαδειά, Όσιο Λουκά…

Το Χάνι Ζεμένου σας υποδέχεται όλο το χρόνο σε ένα τοπίο πέρα από κάθε προσδοκία.

Ζεμενός (5 χλμ. από Αράχωβα)
Βοιωτία

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Το Χάνι του Ζεμενού". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ / Αράχωβα / Βοιωτία / Παρνασσός.