4* Lucy Hotel Χαλκίδα
Φωτογραφίες:
Περιγραφή:
από 64,17 €* ανά διανυκτέρευση
* ελάχιστη τιμή περιόδου έως 31/08
2 ενήλικες
Πρωινό σε μπουφέ
Μικρό Δίκλινο Δωμάτιο (1-2ατ./ημίδιπλο κρεβάτι/20m2)
Διαμονή στο 4* Lucy Hotel στην Χαλκίδα, σε κεντρικό σημείο ακριβώς μπροστά στην παραλία!
Κράτηση:
Ξενοδοχείο - 4* Lucy Hotel
Το Lucy Hotel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και έχει πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό Kόλπο, στο επιβλητικό Βενετσιάνικο Κάστρο και στην παλιά, κινητή γέφυρα της Χαλκίδας. Παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.
Όλα τα κομψά δωμάτια του Lucy Hotel προσφέρουν τηλεόραση LCD 32 ιντσών με δορυφορικά κανάλια. Παρέχονται επίσης μίνι μπαρ, στεγνωτήρας μαλλιών και κλιματισμός.
Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πλούσιο μπουφέ πρωινού στο εστιατόριο Palladion το οποίο λειτουργεί στον χώρο του καταλύματος. Για δείπνο μπορούν να δοκιμάσουν μεσογειακά πιάτα, ενώ απολαμβάνουν τη θέα στον Πορθμό του Ευρίπου.
Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο είναι ιδανική για ρομαντικές βόλτες. Σε απόσταση 100μ. υπάρχουν ταβέρνες, όπου μπορείτε να γευτείτε διάφορες τοπικές σπεσιαλιτέ. Στα 20μ. υπάρχει στάση λεωφορείου ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός είναι 100μ. μακριά.
Χάρτης:
4* Lucy Hotel
Χαλκίδα
για κρατήσεις: 2120002205
Φωτογραφίες σε Λίστα:
Γράψτε το email σας για να σας ενημερώνουμε για τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα!