Ταξίδι στην Ελλάδα
Ναύπακτος, Γαλαξίδι, Ορεινά Χωριά Ναυπάκτου, Λίμνη Μόρνου, Γύρος Τριχωνίδας, Μεσολόγγι

4 ημέρες με πούλμαν & συνοδό από Αθήνα. Διαμονή στο Nafpaktos Hotel στη Ναύπακτο, με Ημιδιατροφή. Επισκέψεις σε Γαλαξίδι, Ορεινά Χωριά Ναυπάκτου, Λίμνη Μόρνου, Γύρος Τριχωνίδας, Μεσολόγγι.

από 255€ ανά άτομο
Αναχωρήσεις:

Οδικώς από Αθήνα:

  • Για 4 ημέρες - 3 διανυκτερεύσεις: 23, 30 Δεκεμβρίου & 5 Ιανουαρίου
Πρόγραμμα:

Αναχώρηση στις 8:00 και μέσω της γραφικής διαδρομής παράλληλα με τον Κορινθιακό Κόλπο, φτάνουμε στο Γαλαξίδι. Η ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου με την πλούσια ιστορία μας υποδέχεται. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και κατευθυνόμαστε προς την Ναύπακτο. Εκεί, θα θαυμάσουμε το μεσαιωνικό εμβληματικό κάστρο της και θα κατεβούμε στο κέντρο της πόλης για να επισκεφθούμε το Φετιχέ και Βεζίρ τζαμί και το μουσείο Μπότσαρη (έξοδα ατομικά). Εγκατάσταση στο κεντρικό Nafpaktos Hotel 3* και χρόνος ελεύθερος για φαγητό (έξοδα ατομικά) στην πόλη της Ναυπάκτου.

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στα ορεινά χωριά της Ναυπακτίας, τα «Κράβαρα». Περνάμε από την Ελατού όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ και συνεχίζουμε για την Άνω χώρα. Επισκεπτόμαστε το ναό της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία και φωτογραφιζόμαστε με τον «Καρνάβαλο», το παλιό λεωφορείο που έκανε μέχρι και το 1983 τη διαδρομή Ναύπακτος - Ασπριά - Άνω χώρα - Αμπελακιώτισσα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και στη συνέχεια επισκεπτόμαστε την τεχνητή λίμνη του Μόρνου και το χωριό Κάλλιο (μισοβυθισμένο), με θέα το Λιδορίκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν σε τοπική ταβέρνα.

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς τη λίμνη Τριχωνίδα περνώντας από τη γέφυρα του Μπανιά. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσουμε και να φωτογραφήσουμε τη λίμνη και συνεχίζουμε για το Θέρμο - γενέτειρα του Πατροκοσμά του Αιτωλού - όπου θα ξεναγηθούμε στο μοναστήρι. Έπειτα επιστρέφουμε στη Ναύπακτο όπου χρόνος για καφέ και φαγητό (έξοδα ατομικά).

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στην ιστορική πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα ξεναγηθούμε στην Δημοτική Πινακοθήκη και στον Κήπο των Ηρώων. Συνεχίζουμε προς την παραλία της Τουρλίδας με τα διβάρια και τις γραφικές πελάδες (ξύλινα σπίτια στο νερό), αλλά και τις Αλυκές. Επόμενη μας στάση το Αιτωλικό, το νησάκι μέσα στη λιμνοθάλασσα, που συνδέεται με την ξηρά με δύο πέτρινες πολύτοξες γέφυρες, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία. Χρόνος για καφέ, ξενάγηση στο Μουσείο Βάσως Κατράκη (έξοδα ατομικά) και επίσκεψη σε μονάδα παραγωγής αυγοτάραχου, ένα από τα πιο νόστιμα εδέσματα. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Σημειώσεις:
  • Η σειρά των εκδρομών - επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί κάποια από αυτές
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο NAFPAKTOS HOTEL 3*
  • Μπουφέ πρόγευμα στο ξενοδοχείο καθημερινά και εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • O φόρος διανυκτέρευσης 1,5€ / δωμάτιο / διανυκτέρευση
  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων
Τιμές κατ' άτομο (σε €):
NAFPAKTOS HOTEL 3*Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά
23-26/12
30/12-2/01
Θεοφάνεια
5-8/01
Δίκλινο 285 255
3ο άτομο 220 190
Μονόκλινο 364 334
Αγορά

Καλέστε μας στο 212 000 2171 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00) ή συμπληρώστε τη φόρμα σε αυτή τη σελίδα και θα σας καλέσουμε άμεσα.

Σημείωση: Έχετε τη δυνατότητα να προκαταβάλλετε το 30% του ποσού της αγοράς σας ώστε να γίνει η κράτηση και να πληρώσετε το υπόλοιπο ποσό το αργότερο 15 ημέρες πριν την αναχώρηση σας για το ταξίδι.