Προσφορές για "3* Paraliako Hotel"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3* Paraliako Hotel". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Λακωνία.

3* Paraliako Hotel

Ζήστε την εμπειρία της χαλάρωσης και της διακριτικής πολυτέλειας στο 3 αστέρων ξενοδοχείο Παραλιακό, εκεί όπου παντρεύεται η παράδοση με την ποιότητα.

Το ξενοδοχείο μας απέχει μόλις 30 μέτρα από την θάλασσα και βρίσκεται στο κέντρο της Παραλίας, ενός οικισμού με μακραίωνη ιστορία, όπως θα διαπιστώσετε από τα οικόσημα των γειτονικών κατοικιών. Το Παραλιακό μετρά έξι χρόνια λειτουργίας ενώ ανακαινίσθηκε πρόσφατα για να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών του σήμερα.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχοντας μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αποτελούμενη από πέτρα και ξύλο θα σας γοητεύσουν. Τα ξύλινα πατώματα με πέτρινο στεφάνι και τα ξύλινα ταβάνια προσδίδουν στη διακόσμηση ένα αλλιώτικο στυλ που μαγνητίζει. Το ζωγραφιστό καράβι που αρμενίζει στη γαλάζια θάλασσα, χαρακτηριστικό των σιδερένιων κρεβατιών θα σας θυμίσει πως βρίσκεστε σε ένα νησί στεριανό, στο όμορφο Κυπαρίσσι.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν μπαλκόνι ή μεγάλη βεράντα, ενώ αυτά του επάνω ορόφου έχουν θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Τα δωμάτια του ισογείου και πρώτου ορόφου με το παραδοσιακό μπαλκόνι τους βλέπουν στη γειτονιά της Παραλίας με φόντο την ορεινή πλαγιά που στέκεται η Ακρόπολη των Κυφάντων.

Κυπαρίσσι, Λακωνία