Εκδρομή σε

Το Rodini Beach Hotel βρίσκεται στις βόρειο - δυτικές ακτές της Πελοποννήσου, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Το ξενοδοχείο πρόσφατα ανακαινισμένο, είναι σε μια απόσταση 15 km από την εμπορική περιοχή και το λιμάνι. Επίσης κοντά βρίσκονται το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Τα αθλητικά κέντρα, βρίσκονται μόλις 15 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι σε ένα μέρος μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Πάνω στην  παραλία, η θέα της θάλασσας και των βουνών είναι εκπληκτική. Λόγω της ιδανικής του θέσης, το ξενοδοχείο έχει μια μοναδική θέα που καλύπτει όλο το θαλάσσιο πέρασμα από τον Κορινθιακό κόλπο μέχρι την Ναύπακτο και την γραφική θέα του Ψαθοπύργου.

Παρέχεται επίσης αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας έως 100 ατόμων με δυνατότητα πραγματοποίησης γευμάτων και παροχής ποτών, καθώς και επαγγελματική υποστήριξη οπτικοακουστικού εξοπλισμού.

Αρκετός πράσινος χώρος περιτριγυρίζει την πισίνα. Η επιλογή είναι δική σας: κολύμπι ή χαλάρωση στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας το ποτό σας από το pool bar.

Γαλαξίδι - Λίμνη Τριχωνίδα - Ψαθόπυργος - Μοναστήρι Πλατανιώτισσας - Λουτράκι

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Εκδρομή σε". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ / Αχαΐα / Φωκίδα.