Hotel Prince Stafilos
Σκόπελος
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Γυμναστήριο
  • Εξωτερική Πισίνα
Παροχές Δωματίων:
  • Τηλεόραση
  • Τηλέφωνο
  • Θυρίδα ασφαλείας
  • Κτιματισμός
  • Ασύρματο Wi-Fi

Το ξενοδοχείο 4* Hotel Prince Stafilos βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της χώρας της Σκοπέλου, 90 μέτρα από την θάλασσα και 300 μέτρα από το λιμάνι. Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι χτισμένη σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και συνορεύει με εκτάσεις από ελαιόδεντρα. Είναι ο ιδανικός προορισμός γιατι συνδυάζει ήσυχες διακοπές δίπλα στο κέντρο της πόλης της Σκοπέλου.

Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα την τελευταία πενταετία και είναι πλήρως εξοπλισμένα για να κάνουν ευχάριστη τη διαμονή σας. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δωματίων ώστε να καλύψουνε τις ανάγκες σας. Διαλέξτε ανάμεσα σε δίκλινα δωμάτια με θέα την θάλασσα, ή με θέα την καταπράσινη Σκοπελίτικη φύση. Εάν είσαστε οικογένεια, απολαύστε την διαμονή σας σε ένα από τα τρίκλινα δωμάτια (σοφίτες), σε ένα δίχωρο δωμάτιο ή σε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου.

Όλα τα δωμάτια έχουνε το δικό τους μπαλκόνι εκτός από τις σοφίτες κάτω από την στέγη, με θέα την πόλη της Σκοπέλου και το Αιγαίο και άλλα τους κήπους του ξενοδοχείου. Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα ώστε να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενώ παρέχουν στον καλεσμένο όλες τις μοντέρνες ανέσεις, τηλεόραση και μουσικά κανάλια, τηλεφωνική σύνδεση και πρόσβαση σε φάξ, θυρίδα ασφαλείας, κλιματισμό ηλεκτρονικές κλειδαριές και σύνδεση με το διαδίκτυο. Οι σουίτες μας είναι διευρυμένες και περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια που επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος και θα το βρει κάποιος δίπλα από το κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου. Ανοικτό όλη την ημέρα, κάθε ημέρα για να απολαύσετε το πρωινό σας στην σάλα του πρωινού, ένα μεσημεριανό γεύμα στον χώρο της πισίνας και φυσικά το δείπνο σας στους κήπους του ξενοδοχείου.