Rila Hotel
Borovets
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα για τους λάτρεις του χιονιού και των χειμερινών σπορ! Εδώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση και περιπέτεια είναι ατελείωτες: Για ευεξία, γαστρονομία, νυχτερινή διασκέδαση, περιηγήσεις και πολιτισμικές εκδρομές! 

Το Rila Hotel, ένα από τα μεγαλύτερα «ski hotels» στα Βαλκάνια, βρίσκεται στο Μπόροβετς, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Μπόροβετς και 55 μόνο λεπτά από το αεροδρόμιο Sofia.

Δίπλα στις χιονοδρομικές πίστες, με 24 μοναδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 58 χλμ. - για αρχάριους και έμπειρους. Με δωρεάν ασύρματο Internet στους κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικό πάρκινγκ, εσωτερική πισίνα, καζίνο και νυχτερινό κέντρο. Απολαύστε αλλιώτικες διακοπές στα χιόνια, στο Elemis Rila Spa με πολλές, μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας με Hammam - Sauna - Ατμόλουτρο- Cryo Cabin - Turkish bath και Πλήρες Γυμναστήριο.

Η καλύτερη διαδρομή για το Μπόροβετς είναι από τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα στις Σέρρες. Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας 113 χλμ. και Προμαχώνας-Μπόροβετς 160 χλμ.