Porto Palace Hotel
Θεσσαλονίκη
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Το Porto Palace Hotel & Conference Center αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη. Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας ανάμεσα στα 176 δωμάτιά του, Superior, Deluxe, Business και τις πολυτελείς σουίτες του, Junior, Executive, Presidential και Vice Presidential! Όλα τα δωμάτια προσφέρουν πλούσιες παροχές, γραφείο εργασίας και δωρεάν WiFi.

Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki διοργανώνονται τα μεγαλύτερα επαγγελματικά events, τοπικά και διεθνή συνέδρια καθώς και κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, επέτειοι κ.α.). Διαθέτει 5 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συναντήσεων, 5 μεγάλες συνεδριακές και ένα Roof Garden με θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο. Το Porto Palace Hotel είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη που διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας έως και 2.500 ατόμων. Η ιστορική Grand Pietra Hall αποτελεί τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αίθουσα της Βόρειας Ελλάδας!

Το Porto Palace Hotel είναι λάτρης της υψηλής γαστρονομίας. Σερβίρει το καλύτερο ελληνικό πρωινό της Θεσσαλονίκης και τα menu του αποτελούν εμπειρία που πρέπει να γευτείτε! Γνωρίστε τα στο P-Bar και το Zaytinya Restaurant.