Προσφορές για "3* Castella Beach"

Castella Beach, Αλισσός, Πάτρα

3* Castella Beach

Αλισσός, Πάτρα

από 47,5€ ανά διανυκτέρευση

2 ενήλικες

Πρωινό

Δίκλινο δωμάτιο

Έως 15/12

Δείτε το >> Δείτε το >> Δείτε το >>

3* Castella Beach

Το ξενοδοχείο Castella Beach βρίσκετε 18 χλμ. δυτικά της Πάτρας και 20 χλμ. από το αεροδρόμιο ΑΡΑΞΟΣ μέσα σε έναν καταπράσινο χώρο δίπλα στην θάλασσα. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την ελληνική τοπική κουζίνα του εστιατορίου και την ελληνική φιλοξενία προσφέρεται για ήρεμες διακοπές.

Ο επισκέπτης μπορεί από το σημείο που βρίσκετε το ξενοδοχείο να πραγματοποιεί ημερήσιες αποδράσεις σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους που βρίσκονται κοντά μας όπως ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ αλλά και σε φημισμένες παραλίες όπως ΚΑΛΟΓΡΙΑ – ΓΙΑΝΙΣΚΑΡΙ. Το ψαροχωρι ΑΛΥΚΕΣ βρίσκεται μόλις 3 χλμ. μακριά όπου μπορεί κάποιος να φάει ψάρι απευθείας από τους ψαράδες του χωριού.

Δραστηριότητες κοντά στο ξενοδοχείο είναι το ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ στο ΣΑΝΤΟΜΕΡΙ και στον ΟΜΠΛΟ και η αναρρίχηση στα ΜΑΥΡΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ.

Διαθέτει 20 δωμάτια (δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα). Τα περισσότερα έχουν θέα την θάλασσα και την πολη της Πατρας.

Η μεταφορά από το αεροδρόμιο γίνεται με χρέωση και κατόπιν συνεννόησης. Τέλος η κοντινή απόσταση από την βιομηχανική περιοχή της Πάτρας (8 χλμ.) το καθιστά ιδανικό για τους επαγγελματίες και στελέχη τον επιχειρήσεων.