The Peak Hotel
Κωνσταντινούπολη
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Το Peak Hotel βρίσκεται στην περιοχή Μπέγιογλου (Πέραν) της Κωνσταντινούπολης που αποτελεί μια από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και 2 εστιατόρια. Το Μουσείο Pera βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων. Το Peak Hotel απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τα εστιατόρια και τα μπαρ της μοντέρνας περιοχής Asmalimescit και 250μ. από τον Πύργο του Γαλατά.

Το Peak Hotel διαθέτει σύγχρονα δωμάτια με κλιματισμό, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ. Για περισσότερη άνεση, όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν απαλά μπουρνούζια. Όλα έχουν μοναδική διακόσμηση με ρήσεις διάσημων φιλοσόφων.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεσογειακή κουζίνα και διάφορα κοκτέιλ στο Junction Restaurant & Bar το οποίο διαθέτει μπαλκόνι ειδικά σχεδιασμένο για το καλοκαίρι. Τα καλύτερα του καταλύματος Η 24ωρη ρεσεψιόν παρέχει υπηρεσίες δωματίου και θυρωρείου. Προσφέρονται υπηρεσίες πλυντηρίου, στεγνού καθαρισμού και σιδερώματος, κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση.

Το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης απέχει 21,5χλμ. από το Peak Hotel. Η περιοχή Μπέγιογλου είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: νυχτερινή ζωή, φαγητό και ψώνια.