Nefeli Hotel Skyros Resort
Σκύρος, Σποράδες
Άνοιγμα σε Google Maps

Ενεργές Προσφορές

Δεν υπάρχουν ενεργές προσφορές αυτή τη στιγμή.


Το Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Νεφέλη είναι η ποιοτική επιλογή διακοπών στην Σκύρο. Με προδιαγραφές 4**** και διακοσμημένο με βάση οικολογικά υλικά, αποτελεί ένα πρότυπο, το οποίο συνδυάζει την άψογη φιλοξενία, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την διακριτική πολυτέλεια.

Υπάρχουν πολλές αναφορές στον τύπο για το ξενοδοχείο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα περιοδικά Alpha guide, National Geographic, Lonely Planet, Voyager, Fodors, frommer, κλπ.

Το ξενοδοχείο Νεφέλη βρίσκεται στη Χώρα της Σκύρου και προσφέρει υδρομασάζ, πισίνα με θαλασσινό νερό και εστιατόριο δίπλα στην πισίνα που σερβίρει πιάτα με βιολογικά προϊόντα. Απέχει 300μ. από την παραλία και διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στη γραφική πόλη και στο κάστρο.

Τα δωμάτια του Νεφέλη έχουν θέα στην πισίνα, στον κήπο ή στη γύρω περιοχή και περιλαμβάνουν κομψή διακόσμηση με μοντέρνα έπιπλα και απαλές αποχρώσεις. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με μίνι μπαρ, LCD τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας. Στο μοντέρνο μπάνιο παρέχονται στεγνωτήρας μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ελληνικό μπουφέ πρωινού, ο οποίος προσφέρει σπιτικές, παραδοσιακές γεύσεις. Στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του εστιατορίου δίπλα στην πισίνα μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακές σπεσιαλιτέ με τη συνοδεία τοπικών κρασιών. Στο μπαρ θα παραγγείλετε ποτά και κοκτέιλ.

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε σάουνα και βιβλιοθήκη, ενώ μπορείτε επίσης να προπονηθείτε στο γυμναστήριο του καταλύματος. Κατόπιν αιτήματος παρέχονται περιποιήσεις μασάζ. Υπάρχει παιδική πισίνα.

Η κεντρική πλατεία, όπου θα βρείτε καταστήματα και καφέ, είναι προσβάσιμη με τα πόδια σε 3 λεπτά. Το Αεροδρόμιο της Σκύρου απέχει 13χλμ., ενώ το λιμάνι Λιναριά είναι 10χλμ. μακριά. Η αμμώδης παραλία του Μώλου βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. από το κατάλυμα. Προσφέρονται δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.