5* Αρχοντικό Χατζηγάκη

Το Αρχοντικό Χατζηγάκη: αριστοκρατικό, ιστορικό, πολυτελές. Με τη θεαματική του θέση, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τη λαμπρότητά του έχει γίνει το αγαπημένο resort πολλών επισκεπτών που το νιώθουν πραγματικά σαν το σπίτι τους. Βρίσκεται στο χωριό Περτούλι του νομού Τρικάλων και εκτίνεται σε ένα χώρο 10 στρεμμάτων στις δυτικές πλαγιές του Κόζιακα σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Μέσα στο πράσινο και στα αιωνόβια έλατα υψώνονται 3 κτίρια, πέτρινοι διάδρομοι και ένα ιδιόκτητο εκκλησάκι, η Αγία Παρασκευή.

Χαρακτηριστικό των δωματίων του Αρχοντικού Χατζηγάκη είναι η ευρυχωρία καθώς κύρια επιδίωξή μας ήταν να μη χαθεί το μεγαλείο και η ομορφιά των περασμένων. Στην άνεση δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Δωμάτια μεγαλύτερα των 40 τετραγωνικών μέτρων, σχεδιασμένα και διακοσμημένα έχοντας κατά νου τη μέγιστη ικανοποίησή σας. Τα πατώματα είναι ξύλινα, τα ταβάνια ξυλόγλυπτα από ντόπιους τεχνίτες και τα παντζούρια των παραθύρων κλείνουν από μέσα προς αποφυγήν φθοράς από το χιόνι. Η διακόσμηση επιμελήθηκε με βάση τη φινέτσα και τη διακριτική πολυτέλεια, προσπαθώντας να απέχει από το πολυφερεμένο ρουστίκ στυλ του σεμέν και του κλιμιού.

Στο Αρχοντικό λειτουργούν 15 απλά δωμάτια, 5 DeLuxe, 9 Superior, 4 Junior Suites και 3 Grand Suites.

ΜΗΤΕ: 0727Κ015Α0156000

Περτούλι,
Τρίκαλα

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "5* Αρχοντικό Χατζηγάκη". Δείτε τις ενεργές προσφορές για ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Καλαμπάκα / Περτούλι / Τρίκαλα.